Doneer

Al met een klein bedrag help je een kind aan een schooltas, waardoor het kind naar school mag gaan. En met een maandelijks bedrag kunnen we de kinderen en hun gezinnen voor langere tijd ondersteunen. Een huis bouwen kost ongeveer € 6000,- en een landbouwproject om een dorp meer zelfvoorzienend te maken kost ongeveer € 3000,-.

Donaties gaan over het algemeen naar het kopen van water, eten, kleding, brandhout en schoolspullen voor de armste gezinnen de Roma dorpen. Specifieke donaties gaan uiteraard naar de juiste actie.

We steunen ook vluchtelingen uit Oekraïne. Imre en zijn team helpen om ze te voorzien van onderdak, eten en vervoer.

Doneren

Geld overmaken kan via het scannen van de QR-codes of het klikken op de links. We hebben 3 verschillende links: 1 voor de actie Food and Wood, 1 voor vluchtelingenhulp en 1 algemene waarbij de donatie toegewezen zal worden aan lopende projecten op dat moment.

Food en wood actie

Vluchtelingenhulp

Ro-manna algehele hulp


Handmatig overboeken
Stichting Ro-Manna op rekeningnummer NL 14 RABO 0357760441.

Als u een specifiel doel wilt steunen kunt u dat in de omschrijving van uw betaling benoemen met ‘algemeen’, ‘schooltassenactie’, ‘fietsen voor huizen’ of ‘vluchtelingen’.

Wij hebben geen betalingsdienst op onze website. Een betalingsdienst kost geld en per betaling gaat een klein percentage naar het bedrijf van de de betalingssoftware. Bij een overschrijving gaat het volledige bedrag naar ons doel.

%d bloggers liken dit: