Doneer

Al met een klein bedrag help je een kind aan een schooltas, waardoor het kind naar school mag gaan, en met een maandelijks bedrag kunnen we de kinderen en hun gezinnen voor langere tijd ondersteunen. Een huis bouwen kost ongeveer € 6000,- en een landbouwproject om een dorp meer zelfvoorzienend te maken kost ongeveer € 3000,-.

Donaties gaan over het algemeen naar het kopen van water, eten, kleding, brandhout en schoolspullen voor de armste gezinnen de Roma dorpen.

We steunen ook vluchtelingen uit Oekraïne. Imre en zijn team helpen om ze te voorzien van onderdak, eten en vervoer.

Ook voor de actie Fietsen voor Huizen kunt u rechtstreeks aan Stichting Ro-manna doneren. Hans Uffen, Mannie Brouwer, Gineke de Jager en Sander de Wolff fietsen naar Roemenië om geld in te zamelen voor 12 nieuwe huizen in de armste dorpen. Voor meer informatie over deze actie kunt u de website van Fietsen voor Huizen bekijken.

Geld overmaken kan naar:
Stichting Ro-Manna op rekeningnummer NL 14 RABO 0357760441.

Als u een specifiel doel wilt steunen kunt u dat in de omschrijving van uw betaling benoemen met ‘algemeen’, ‘schooltassenactie’, ‘fietsen voor huizen’ of ‘vluchtelingen’.

Wij hebben geen betalingsdienst op onze website. Een betalingsdienst kost geld en per betaling gaat een klein percentage naar het bedrijf van de de betalingssoftware. Bij een overschrijving gaat het volledige bedrag naar ons doel.

%d bloggers liken dit: