Food & Wood september

Lege borden  of ……..

Soms is het even stil en toch ……wat gebeurt er veel. Dankbaar mogen we zien hoe God voorziet. Dankbaar voor de vele mensen die het werk in Roemenië en onder de vluchtelingen in de Oekraïne financieel steunen en er voor bidden.

Afgelopen maand konden door de actie food en wood vele kinderen een maaltijd ontvangen.

2022.09.17. Terwijl ik om zakelijke redenen terug in de Balkan ben, zijn mijn collega’s overal aan het helpen van degenen in nood en de vluchtelingen uit Oekraïne. Gisteren kreeg ik foto’s van mijn broer Kalman Pasztor over Beregszász in Oekraïne waar de kinderen varkensvleesstoofpot kregen als lunch. Dank je wel lieve Kálmán en bedankt Stichting Ro-manna ! Halleluja! Imre Koszta missieleider

308383869_5739880079410950_7660007790156565325_n.jpg

Reis oktober…

Over twee weken maken we opnieuw een reis naar Roemenië. Dankzij uw hulp en de hulp van veel basisscholen brengen we kleding, dekens, 2 rolstoelen en 250 rugtassen, gevuld met schoolspullen voor de zigeunerkinderen. Hierdoor kunnen zij naar school, kunnen ze meedoen met het leren lezen, schrijven en rekenen om zo mogelijk later op eigen benen te kunnen staan en niet meer afhankelijk te hoeven zijn van donaties vanuit Ro-Manna. Het is telkens weer een bemoediging om de dankbaarheid van deze mensen te zien als wij hun ontmoeten in hun eigen omgeving. Met deze reizen en uw hulp kunnen we, hoe klein soms ook, hun leefomstandigheden verbeteren en leren wij van hen dat niets vanzelfsprekend is en voeden zij onze gedachten met het voorrecht er voor hun te mogen zijn. Zodra we terug zijn plaatsen we foto’s en verhalen over de reis. Dat zal zo rond eind oktober zijn. Tot gauw dus……

namens Fenny, Mannie, Matthijs en Harry

stichting Ro-Manna

Gepubliceerd door hsbrouwer

docent godsdienst en maatschappijleer op Ubbo Emmius Scholengemeenschap in Stadskanaal

Eén opmerking over 'Food & Wood september'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: