Hulp gevraagd voor Alexander…, bericht van Imre

Dear my brothers, I like to inform all of You that Alexander Boldizsár who is the worship leader from 22 years ago in the Gippsy mission, become almost handicap. He has a very big problem with one of his leg and need urgently operation! His sister is Baby Boldizsár who is realy handicap from 18 years ago because of one car accident as You know all of You! Because Baby and Alexanders mother has died few years ago, only Anita ( Alexanders wife ) take care of Baby Fáy and night! Now they are in very big problem because when Alexander will be not operated urgently and he also become definitly handicap it is impossible for Anita to take care for boot of them! From more then one month Alexander is in the bad and even he can not walk to the toilet! We made for him all the controls in the hospital in Berettyoujfalu and in Debrecen and is no other way just the urgently operation! What I like to ask oll of You ( because I send this mesage to all our brother and friends ), please help us in this critical situation. What we need urgently: it is around 2000 euro because he have also no health insurance. As You know, from 2019 the Pastors have no support and his Job was that he played music on the week tine in one of the restaurants in Hajdúszoboszló but from one mint ago they have no income only what I can help them but I am also very very limited. The prices for the food and for everything is katasztrofa and please inform me if You can help us with any help! Every euro is very very Welcome. In this moment we have nothing for his operation but I belive that God is in control. Have a blessed day and I will come back all the time with fresh information to all of You soon. God bless and protect all of You! With love: Imre and Maria

Hier volgt de nederlandse vertaling. Vanuit Ro-Manna wordt Imre's oproep van harte ondersteund en aanbevolen bij u.... Hartelijk dank bij voorbaat voor uw hulp....RoManna rek nummer: NL14RABO0357760441 


Beste broeders en zusters, ik wil jullie allemaal informeren dat Alexander Boldizsár, de aanbiddingsleider in het zigeunerzendingswerk,  22 jaar geleden gehandicapt is geworden. Hij heeft op dit moment een heel groot probleem met één van zijn benen en moet dringend geopereerd worden! Zijn zus is Baby Boldizsár die ook gehandicapt is van 18 jaar geleden vanwege een auto-ongeluk zoals jullie weten! Omdat Baby en Alexanders moeder enkele jaren geleden zijn overleden, zorgt alleen Anita ( Alexanders vrouw ) voor Baby Fáy dag en nacht! Nu hebben ze een heel groot probleem, want als Alexander niet met spoed geopereerd wordt en hij ook definitief gehandicapt wordt, is het voor Anita onmogelijk om voor hen te zorgen! Sinds meer dan een maand zit Alexander in de put en kan zelfs hij niet meer naar de wc lopen! We hebben voor hem alle controles gedaan in het ziekenhuis in Berettyoujfalu en in Debrecen en er is geen andere mogelijkheid dan de dringende operatie! Wat ik u graag zou willen vragen (omdat ik dit bericht naar al onze broeders en vrienden stuur), help ons alstublieft in deze kritieke situatie. Wat we dringend nodig hebben: het is rond de 2000 euro omdat hij ook geen ziektekostenverzekering heeft. Zoals u weet, hebben de Pastors vanaf 2019 geen ondersteuning en zijn taak was dat hij doordeweeks muziek speelde in een van de restaurants in Hajdúszoboszló, maar sinds het moment dat Alexander ziek is hebben ze geen inkomen alleen datgene waarmee ik ze kan helpen, maar ik ben ook erg heel beperkt. De prijzen voor het eten en voor alles zijn torenhoog en laat het me weten als je ons met enige hulp kunt helpen! Elke euro is heel erg welkom. Op dit moment hebben we niets voor zijn operatie, maar ik geloof dat God de controle heeft. Heb een gezegende dag en ik zal de hele tijd terugkomen met nieuwe informatie voor jullie allemaal binnenkort. God zegene en bescherm U allen! Met liefde: Imre en Maria

Gepubliceerd door hsbrouwer

docent godsdienst en maatschappijleer op Ubbo Emmius Scholengemeenschap in Stadskanaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: