Hans en Mannie onderweg naar Roemenië

We hebben prachtig nieuws……Gisteravond de volvo van Hans en Mannie ingepakt voor hun reis die vandaag (24 juni) begint naar Imre en onze zigeunervrienden in Roemenië. Aan boord; in de eerste plaats een prachtige, rolstoel voor Elisabeth, een meervoudig gehandicapt meisje. Omdat zij niet kan lopen draagt haar moeder haar en ondertussen groeit Elisabeth waardoor ze voor haar moeder te zwaar wordt om te dragen. De rolstoel is een cadeau van Arko Mossel (dankjewel Arko…) en dus een fantastisch geschenk voor Elisabeth. Net zo fantastisch is het spontane aanbod van Mannie en Hans om de rolstoel nu al te brengen. Vandaag vertrekken ze en naast de rolstoel was er nog plaats voor kleding en andere medische spullen. Op een klein plekje na, waar nog precies een toilettas en handdoek past (voor Hans en Mannie zelf..) is de auto vol en wensen wij hun een goede en veilige reis naar het 1600 km verderop gelegen Roemenië, waar Imre hen zaterdag zal verwelkomen met, zoals hijzelf zegt; een heerlijke Pörkölt… Zondag gaan ze alweer richting Zuidbroek waar ze maandagavond hopen aan te komen. (dankjewel Hans en Mannie. We bidden voor een veilige reis en veel genieten…..

We hebben nog meer goed nieuws. Onlangs hebben we u geïnformeerd over Albi, een jongeman met een grote tumor in zijn hals. Omdat het kwaadaardig is moet Albi geopereerd en hiervoor was een bedrag van nodig van 1170,00 euro. Dankzij uw betrokkenheid was het geld binnen een week op de rekening van Ro-Manna en konde we dit overmaken naar Imre. Deze week laat Imre ons weten dat Albi volgende week geopereerd kan worden. Imre had een etentje geregeld met de chirurg en deze verzekerde hem dat uit onderzoeken blijkt dat de tumor middels een operatie geheel verwijderd zal worden en hij er veel vertrouwen in heeft dat het goed komt. Dus namens Imre en natuurlijk Albi, heel veel dank voor uw gebed en financiële hulp. We houden u middels facebook en de website op de hoogte….

Gepubliceerd door hsbrouwer

docent godsdienst en maatschappijleer op Ubbo Emmius Scholengemeenschap in Stadskanaal

Eén opmerking over 'Hans en Mannie onderweg naar Roemenië'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: