Imre, U, jij en ik helpen Iboya…

Op de één of andere manier weet Imre altijd die mensen te vinden die onze hulp het meest nodig hebben. Vandaag en de komende tijd is dat voor Mw. Iboya. Iboya heeft haar pols op 3 plaatsen gebroken en dat betekent dat ze behalve een klein pensioen van 20 euro per maand, geen inkomen heeft en niet goed kan zorgen voor haar gehandicapte dochter Palmuska, Rita en de baby van Rita. Om de komende maanden – de tijd van herstel en genezing- rond te komen heeft zij een extra ondersteuning nodig van 150,00 euro per maand. Hiermee kan ze voedsel kopen om de vier monden te vullen en elektriciteit betalen. Het is een voorrecht voor ons om haar, vanuit Ro-manna, met uw en onze hulp hiermee te helpen. We zijn dankbaar voor de hulp die u geeft en waarmee we steeds kunnen voorzien in actuele en nodige hulpvragen. vandaar dat wij ook dit van harte aanbevelen en onder uw aandacht brengen. Daarnaast bidden we voor een spoedig herstel van haar pols, zodat Iboya naast het werk, datgene kan doen wat ze graag wil doen en wat op dit moment niet mogelijk is. Hebt u hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op. Hartelijke groet en dank, bestuur Ro-Manna.

Gepubliceerd door hsbrouwer

docent godsdienst en maatschappijleer op Ubbo Emmius Scholengemeenschap in Stadskanaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: